In tuinen komen buitenverblijven steeds vaker voor. Een veranda bijvoorbeeld kan als verlengstuk van uw woning direct aan de woning geplaatst, maar u kunt ook kiezen voor een vrijstaande overkapping zodat u als het ware een aparte tuinkamer in de tuin creëert. 

Met een veranda of overkapping kunt u optimaal genieten van uw tuin. Bij minder goede weersomstandigheden kunt u toch nog lekker buiten zitten doordat u meer beschutting heeft. Maar ook bij hoge temperaturen kan een overkapping prettig zijn door een schaduwplek te creëren. Bijkomend voordeel is dat u tuinmeubilair hieronder in de winter beschut staan.  

Standaard pakket of maatwerk

Bij Feel Green kunt u terecht voor de bouw van een buitenverblijven zoals een veranda, overkapping en tuinhuis.    

We werken samen met verschillende leveranciers, zodat u kunt kiezen voor een standaard pakket.  Maar we bieden ook de mogelijkheid om dit geheel naar uw situatie en wensen op maat te maken. We gebruiken bij de bouw meestal Lariks Douglas of Eikenhout.

Voor extra comfort en luxe bieden we de mogelijkheid het tuinverblijf te voorzien van extra comfort en luxe zoals glazen schuifwanden, (inbouw)haard van (www.jenshaarden.nl) en zwarte stalen kozijnen!  

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?