Feel Green beschouwt huis, tuin en omgeving als één geheel. Bij het kiezen van bijvoorbeeld een type bestratingsmateriaal, hout of plantsoort wordt goed gekeken of dit past in de omgeving en bij uw wensen.

Uniek en duurzaam

Wij maken iedere tuin uniek. Originaliteit komt tot uiting in het gebruik van nieuwe en onverwachte materialen. We ontwerpen bij voorkeur een tuin welke jaren mooi blijft,  en daarbij werken we het liefste met hoogwaardige producten.

Duurzaamheid uit zich onder meer in het zoveel mogelijk gebruik van producten zoals inlands (gebakken) bestratingsmaterialen, houtsoorten en gebruik van hardhout met het FSC keurmerk. Het veel toepassen van beplanting is iets wat wij als jaren adviseren. Naast het feit dat beplanting de tuin pas echt ‘maakt’, is de afgelopen jaren steeds meer gebleken dat het zorgt voor een goede gezonde leefomgeving.  

Ontwerpproces

Voor het maken van een ontwerp voor uw tuin volgt eerst een oriënterend gesprek, waarbij er goed gekeken wordt naar de huidige situatie in uw tuin. Enkele aandachtspunten daarbij zijn: welke beplanting staat er en hoe is de gesteldheid van de bodem? Hoe is de ligging, de omgeving en de uitstraling van de woning?

Afbeeldingsresultaat voor tuinontwerp paper example

Daarnaast bespreken we uitvoerig uw wensen. Welke sfeer spreekt u aan, welke materialen hebben uw voorkeur, wilt u tuinverlichting en /of een beregeningssysteem? En wat voor soort stijl beplanting heeft u in gedachte? Met deze gegevens en onze kennis en ervaring gaan we aan de slag met het ontwerp.

Wij vertalen dit vervolgens naar een schetsontwerp waarin onder andere bestrating en de indeling van de tuin aan de orde komt. Dit ontwerp wordt met u besproken en eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk. 

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?