Wij zijn Feel Green

Feel Green levert diensten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wat in 2009 is begonnen als eenmanszaak heeft zich ontwikkeld tot een vakkundig hoveniersbedrijf dat in alle hoeken van de randstad werkzaam is. Kwaliteit, creativiteit en vakmanschap zijn belangrijke termen binnen ons bedrijf.
Voor zowel een kleine aanpassing in uw tuin, een volledige metamorfose of vakkundig onderhoud van uw tuin. Bij Feel Green bent u aan het juiste adres!

Onze Missie

De kunst voor ons als hoveniers is om met gevoel de balans te vinden tussen uw wensen, de tuin en hoe straks het groen staat, groeit en bloeit. Wij luisteren eerst en adviseren. Om het daarna betaalbaar, deskundig en indien gewenst onderhoudsarm uit te voeren.

Zo ontstaat er een exclusieve mix tussen steen, groen, plaats, formaat, kleur, hoogte en soorten. In de grote of kleine tuinen. Met respect voor eigene van iedere plant of boom en voor uw budget. opdat het groengevoelig goed voelt. U kunt genieten!

In het nieuws

Groen en Bloei Januari 2016

In het Januari nummer van ‘Groei en Bloei  is er aandacht gegeven aan een tuin welke door ons is ontworpen en aangelegd. Deze stadstuin in Alphen aan den Rijn kenmerkt zich door veel beplanting waar de 4 seizoenen goed te ervaren zijn.

‘Aangenaam’ Kalliste 2/2019

Voor Kalliste Woningbouwontwikkeling hebben we voor een nieuwbouw project in Zoeterwoude- Rijndijk voor de 24 woningen een 3-tal beplantingsplannen mogen maken, waaruit de bewoners een keuze mochten maken. In het magazine ‘Aangenaam’ uitgave 2 van 2019 is aan dit project aandacht gegeven.