Goed onderhoud van uw tuin is belangrijk. Tijdig snoeien en op de juiste momenten bemesting toedienen is het behoud van uw mooie tuin. Soms zijn kleine aanpassingen zoals een snoeibeurt nodig of is het wenselijk de bodemgesteldheid te verbeteren door middel van voeding en meststoffen. Wij maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van organische meststoffen en als het echt nodig is biologische bestrijdingsmiddelen. Ook zijn we alert op eventuele aanwezige ziektes of groeiafwijkingen in de beplanting, zodat we hier tijdig op in kunnen spelen.

Door de groeiontwikkeling in uw tuin goed in de gaten te houden kunnen wij u advies op maat geven. Indien gewenst zorgen wij graag voor uw tuin, zodat u er zelf weinig of geen omkijken naar heeft. U kunt bij ons terecht voor onderhoud zoals u dat wenst. Van een (eenmalige) grote of kleine onderhoudsbeurt tot jaarlijks onderhoud of een meer intensief onderhoudsplan waarbij u de complete zorg uit handen geeft. Er kan een abonnement opgesteld worden waarbij afspraken gemaakt worden op basis van uw wensen. 

Ook voor bedrijven stellen wij onderhoudsabonnementen op,  zodat de tuin er altijd representatief uitziet. Het is immers uw visitekaartje!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?